Kattoremontit

Yrityksellämme sekä asentajillamme on pitkäaikainen kokemus kattotöistä. Ammattitaitoiset asentajat takaavat aikataulussa pysymisen.

Kartoitus

Kattoremontti lähtee kartoituksesta. Ensimmäiseksi kartoitamme kattosi kunnon ja annamme kiinteän hinta-arvion kattoremontista. Kun kattoremonttia lähdetään suunnittelemaan tarkastamme alusrakenteet, aluskatteen kunnon ja yläpohjan tuuletuksen riittävyyden.

Katemateriaali, kattopellit, kattotiilet

Runsaasta valikoimasta voimme tarjota monipuoliset ja jokaisen makuun sopivan kattoprofiilin ja kattotiilen! Nyt myös tiilikatot asennettuna. Kattokulma asettaa tietyt vaatimukset profiilivalinnassa, asiantuntevalla opastuksella löydämme varmaankin oikean vaihtoehdon kiinteistöönne.
Puramme kattoremontissa vanhan katteen pois ja kuljetamme jätteet kaatopaikalle. Huolehdimme rakennustyömaasta: mitä päivänaikana puramme, laitamme aluskatteeseen, jottei kattosi jää pelkkien pressujen varaan yöksi. Tällä eliminoimme mahdolliset työaikaiset kosteusvauriot.

Laatu ja takuu

Kattoremonteissamme käytämme vain sertifioituja laatutuotteita. Muun muassa käyttämämme pelti tulee Ruotsalaiselta SSAB:lta, joka on Euroopan suurimpia teräksen valmistajia. Pinnoitteissa on aina 20 – 30 vuoden takuu.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja
Kari Rantala
p. 0500 418 730